Urker Mans Formatie zingt voor Ethiopie.
Urker Mans Formatie zingt voor Ethiopie. Foto: Urker Mans Formatie

Wat is er dit weekend allemaal te doen in Bodegraven-Reeuwijk?

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Urker Mans Formatie zingt voor Ethiopië

BODEGRAVEN - Vrijdag 22 september zingt de Urker Mans Formatie in de dorpskerk voor de stichting Denbi in Ethiopië. De avond start om 20.00 uur. Een kaartje kost voor volwassenen tien euro, kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Berdien Coster, verpleegkundige in Denbi Maranatha Clinic zal spreken over haar werk in Ethiopië en de muziek wordt verzorgd door Martin Mans en Hugo van der Meij. Tickets zijn beschikbaar via koopjekaartje.nl.

Koersbal in de Meent

BODEGRAVEN - Elke tweede en vierde vrijdag van de maand vind Koersbal plaats in de Meent. Van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Borefts Bier Festival

BODEGRAVEN - Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september vindt het Borefts Bier Festival plaats. Er komen maar liefst 23 internationale craft brouwerijen bijeen en geven bezoekers de keuze uit meer dan 250 verschillende bieren. Er is nog een beperkt aantal kaarten voor beide dagen beschikbaar, dus wees er snel bij. OP = OP! 

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op de website brouwerijdemolen.nl.

Zwemloop/SwimRun Reeuwijk

REEUWIJK-BRUG - Aan de Elfhoevenplas vindt op zaterdag 23 september de zwemloop Reeuwijk plaats. De zwemloop bestaat uit drie afstanden zwemmen en drie afstanden rennen. De exacte afstanden worden op een later moment bekend gemaakt. 

Het evenement start om 10.00 uur. Inschrijven kan tot 22 september door te mailen naar info@goudasport.nl. Vermeld of u aan de korte, midden- of langste afstand mee wilt doen + welke kleur badmuts u eventueel zelf meeneemt. U kunt ook als duo meedoen, waarbij één atleet het zwemonderdeel doet en de andere atleet het lopen voor haar/zijn rekening neemt. Meer informatie op de Facebookpagina Go Sportief. 

Jostiband treedt op in Everthuis

BODEGRAVEN - De Jostiband is misschien wel de bekendste band van Nederland. De ruim 120 orkestleden bespelen diverse instrumenten, zoals slagwerk en keyboard. Op het repertoire staat muziek van Armin van Buuren tot een opwekkingslied en van Jan Smit tot Twee emmertjes water halen. Zaterdag 23 september treden ze op in het Everthuis. 

Het optreden begint om 14.00 uur. Kaartje kost 13,50 euro. Voor meer info en kaarten ga naar https://www.evertshuis.nl/jostiband-2023..

Pubquiz in Waarder

WAARDER - Een gezellige zaterdagavond in Waarder die je niet wilt missen. Op 23 september om 20.00 uur. Ras entertainer Ray Onderwater, ook wel bekend als DJ Ray uit Noorden komt een hele diverse pubquiz geven in het Huis van Alles Waarder. Welk team wordt de winnaar van de eerste Huis van Alles pubquiz? Met uiteraard een leuke prijs voor het winnende team. Onder het het genot van een hapje en een drankje. 

Je kunt je met je team van vier personen vanaf heden opgeven via: waarder@huisvanalles.nl. Kosten: 10 euro per team.

Appels plukken en appelmoes maken

REEUWIJKSE PLASSEN - Zondag 24 september 13.00 tot 14.30 uur kunnen kinderen met de Scharrelkids (onderdeel IVN Ijssel en Gouwe) appels plukken om daar thuis appelmoes van te maken. Locatie is de Oukoopse Molen (Oostkant van de Reeuwijkse Plassen). Na het appels plukken gaan de kinderen op ontdekkingstocht. 

Geef je gauw op bij scharrelkids@ivn-ijsselengouwe.nl.

The Cats Tribute

REEUWIJK-BRUG - The CatsTribute treedt zondag 24 september op bij Zalencentrum De Brug. De tribute-formatie The Cats In The House is een professionele band van zes topmuzikanten. Kenmerkend voor de sound van deze tribute-formatie is, naast samenzang, de stem van deze geweldige leadzanger. 

De zaal gaat om 15.00 uur open en aanvang concert is 16.00 uur. De voorverkoop is begonnen. Kaarten kosten 22,50 euro per stuk en bestel je op www.thecatsinthehouse.nl.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën