Christmas Crooner met Maarten Tekens in het Evertshuis.
Christmas Crooner met Maarten Tekens in het Evertshuis. Foto: Rob van der Pas

Waar ga jij dit weekend naar toe?

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Kerstmarkt in De Spil

REEUWIJK-BRUG - Bezoek op vrijdag 8 december de gezellige kerstmarkt in dienstencentrum De Spil. Van 10.00 tot 14.00 uur kunt u struinen over de markt. Naast leuke kraampjes is er heerlijke huisgemaakte erwtensoep, warme chocolademelk en warme glühwein. Ook kunt u genieten van versgebakken kniepertjes. Bij het Rad van Fortuin maakt u kans op mooie prijsjes.

Write for rights actie

BODEGRAVEN - Schrijf mee op 8 december tijdens de ‘Write for Rights’-actie van Amnesty International in het Groene Hart Huys. Het schrijven vindt plaats van 10.30 tot 12.30 uur.

Draadsculpturen – Lezing 

BODEGRAVEN - Karin Kortenhorst vertelt 8 december tijdens het kunstcafé hoe zij zich ontwikkelde van edelsmid naar beeldend kunstenaar. Haar recente werk bestaat uit sculpturen gemaakt van metaaldraad, zoals zilver, koper, ijzer, alpaca en aluminium. Het café begint om 20.00 uur. Voor kaarten en info ga naar www.evertshuis.nl. 

Jam Fever en miniconcert huisband

BODEGRAVEN - Vrijdag 8 december kun je weer meedoen met Jam Fever in De Zon. Jam Fever begint om 20.30 uur en gaat door tot de laatste noten hebben geklonken. Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op de website van De Zon Bodegraven.

Winterfestijn in centrum Bodegraven

BODEGRAVEN - Zaterdag 9 december is er van 10.00 tot 16.00 uur kerstmarkt op het Raadhuisplein en in het Evertshuis. Hier komen gezelligheid, sfeer en het ultieme kerstgevoel samen. Je vindt er de leukste kerst- en winterproducten. Er zijn tal van leuke activiteiten, je kunt op de foto in een levensgrote sneeuwbol, je ontmoet de kerstman en je maakt kans op mooie prijzen bij het Rad van Fortuin.  

Write for rights actie

REEUWIJK-BRUG - Op zaterdag 9 december kun je van 14.00 tot 16.00 uur meedoen aan de actie in het Huis van Alles Reeuwijk-Brug. Je kunt één of meerdere brieven schrijven, maar elke brief die je schrijft kan het verschil maken. Er liggen voorbeeldbrieven klaar, die je kunt overschrijven, dus het is niet moeilijk of ingewikkeld. Amnesty International zorgen dat ze op het juiste adres komen, dus het kost weinig moeite om iets voor deze mensen te kunnen betekenen!

Kerstmarkt bij September Bodegraven

BODEGRAVEN - Zaterdag 9 december organiseert September Bodegraven een Kerstmarkt. Op de Willem de Zwijgerstraat 20 bent u van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om de gezellige kerstsfeer op te snuiven en langs de sfeervolle kraampjes te slenteren. Er zijn kerstspullen, zelfgemaakte producten, kerstbomen, een kerstkoor, warme chocolademelk, erwtensoep en natuurlijk genoeg andere lekkere hapjes. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar de bewoners van September.

Optreden Koor Fabulous

BODEGRAVEN - Ook dit jaar organiseert de BOV weer een gezellige kerstmarkt. Op zaterdag 9 december, van 14.30 tot 15.00 uur zorgt Fabulous met hun kerstklanken voor de muzikale omlijsting van dit evenement in het Evertshuis. Geen kaartje nodig. 

Het Foute Kerstfeest in Cheers

REEUWIJK-BRUG - Op zaterdag 9 december vindt Het Foute Kerstfeest plaats in Cheers Reeuwijk. Kijk op de Facebookpagina van Cheers voor meer informatie. 

Doggy Dike

BODEGRAVEN - De Band Doggy Dike treedt 10 december op in het Groene Harthuys. Hun muziek omvat Ierse pubsongs en ballads. Aanvang van het optreden is 15.00 uur, deur open 14.45 uur. Entree is gratis. Reserveren is nodig. Stuur een mail naar  info@hetgroeneharthuys.nl..

The Christmas Crooner - Let it snow!

BODEGRAVEN - Laat je meevoeren in de tijd van de klassieke Amerikaanse crooners, waarbij je wordt ondergedompeld in de magische kerstsfeer. Zanger Maarten Teekens, begeleid door twee virtuoze multi-instrumentalisten, weet met deze mooiste liedje de ultieme kerstsfeer op te roepen. Het concert begint om 15.00 uur.  Informatie en kaarten kijk op www.evertshuis.nl. 

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën