Uitzicht op het dorp Waarder.
Uitzicht op het dorp Waarder. Foto: Anja Verburg

Dat wordt weer genieten dit weekend!

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Film The Banshees of Inisherin (16+)

BODEGRAVEN - De levenslange vriendschap tussen Padraic en Colm hangt aan een zijden draadje wanneer één van hen de vriendschap abrupt beëindigt. In deze film combineert regisseur Martin McDonagh opnieuw feilloos komedie en drama, tegen de achtergrond van de Ierse burgeroorlog. De film begint om 20.00 uur. Een kaarteje kost 11 euro, inclusief een drankje. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.evertshuis.nl. 

De boer is troef

BODEGRAVEN - Vrijdag 1 maart is in De Meent weer klaverjassen. Komt u ook een keer een boompje leggen? De zaal gaat open om 13.30 uur. Start van het klaverjassen is om 14.00 uur. Deelname kost 5 euro en is inclusief 2 kopjes koffie of thee.  Het Bruin Café is open tot 18.00 voor een gezellige napraat. 

House Café 

BODEGRAVEN - DJ Collin Sterling draait de lekkerste beats waar jij je weekend heerlijk mee kunt beginnen. Hij begint zijn set om 20.00 uur. Entree is gratis. Ben je zelf DJ en wil jij een keer plaatjes draaien tijdens het House Café, stuur dan een berichtje naar De Zon. Kijk voor meer informatie op www.dezonbodegraven.nl. 

Inloopbijeenkomst bij Jumbo Jim Koster

REEUWIJK-BRUG - Heb je een puber op de bank zitten die zeeën van tijd overheeft? Stuur hem of haar langs bij de inloopbijeenkomst op zaterdag 2 maart om 10.00 uur. Ze krijgen de kans om achter de schermen te kijken en kennis te maken met het team. Wie weet houden ze er een leuke bijbaan aan over! Aanmelden voor 1 maart bij Sander Verheij via jumbo.reeuwijk@jumbo.com.

Met de beste bedoelingen

BODEGRAVEN - Met de beste bedoelingen gaat Thijs er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? Cabaretier Thijs van de Meeberg wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. De voorstelling begint om 20.00 uur. Een kaartje kost 19,50, inclusief een drankje. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.evertshuis.nl.  

Hands Up 2.0

REEUWIJK-BRUG- Dit weekend is Hiphop event Hands Up in Cheers. 3 DJ’s en een vette line up. De deur gaat open om 20.00 uur.  Kijk voor meer informatie en kaarten op de Facebookpagina van Hands Up 2.0.

KPJ XS Party

BODEGRAVEN - Het is weer tijd voor een feestje!!! De KPJ gaat hun nieuwe concept KPJ XS uitproberen en jij kunt hierbij zijn! Het wordt gewoon weer net zo’n vet feest als je van hen gewend bent, maar dan in een kleinere zaal. DJ Rob zorgt voor de deuntjes, de KPJ voor de drankjes. Locatie van het feest is ‘t KuiPJe. Kijk voor informatie op de facebookpagina KPJ XS Party. 

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën