De koeien gaan zaterdag ook de wei weer in tijdens de Boerenlandfair in Waarder!
De koeien gaan zaterdag ook de wei weer in tijdens de Boerenlandfair in Waarder! Foto: Wim de Boevère

Ierse folk, lasergamen of lekker struinen op de boerenlandfair; er is weer van alles te doen!

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Ierse muziek in Dorpskerk

ZWAMMERDAM - Op vrijdagavond 19 april speelt het enthousiaste folkduo Boxin’ The Vox in de dorpskerk van Zwammerdam. Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar) en David Plasmeijer (zang, luit, banjo). Het begint om 20.00 uur. Kaarten zijn 10 euro. Reserveer via dorpskerkz.dam@gmail.com.

Comfortabel bij kanker

REEUWIJK-BRUG - 19 april viert het Netwerk Massage bij Kanker haar 10-jarig jubileum met een boeiend congres over comfortabel bij kanker. Het congres is bedoeld voor zorgprofessionals in de oncologie en ervaringsdeskundigen. Meer informatie op de Facebookpagina Jubileumcongres Comfortabel bij kanker.

Lasergame

BODEGRAVEN - Ben je tussen de 14 en 21 jaar en wil jij vrijdag 19 april meedoen aan lasergamen op het sportveld van ESTO met een leuke afsluiting in De Zon? Schrijf je dan snel in voor maar 2,50 euro. De deelnemers worden verdeeld in twee groepen. Het lasergamen duurt een uur, daarna ga je nog naar De Zon. Het begint om 19.00 uur of 20.00 uur (afhankelijk van je groep). Verzamelen bij De Zon. Meer informatie en inschrijven via www.senw-br.nl/.

Boerenlandfair

WAARDER - Op zaterdag 20 april staat Waarder weer volledig in het teken van de traditionele Boerenlandfair.  De opbrengst van deze dag gaat naar meerdere goede doelen. De fair is van 09.30 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.boerenlandfairwaarder.nl.

Romeinse Wandeling

BODEGRAVEN - De Stichting Historische Kring organiseert zaterdag 20 april een Romeinse wandeling door het centrum.  Experts van het Romeinse zijn de gidsen Chris Zwaan en John de Vries. De start is vanaf 10.15 uur in de Nova Bioscoop Prins Hendrikstraat 31, duurt ongeveer vijf kwartier en is gratis.

Het Danspaleis

REEUWIJK-BRUG - Het Danspaleis komt zaterdag 20 april naar De Spil. Bij dit dansfeest worden de hits van toen gedraaid. Warm aanbevolen door prof. Erik Scherder. Het begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Een kaartje kost 5 euro en is verkrijgbaar bij de receptie van Verpleeghuis De Reehorst, online of aan de theaterkassa van het Evertshuis (vrijdag 9.00 tot 11.00 uur). Meer informatie en kaarten via www.evertshuis.nl. 

Een hechte familie

BODEGRAVEN - Toneelvereniging Flashback ‘94 staat 20 en 21 april weer op het toneel van het Evertshuis met een voorstelling over een welgestelde oude dame. Krijgen de kinderen een erfenis? Zaterdag 20 april om 20.00 uur, zondag 21 april om 15.00 uur. Een kaartje kost 15 euro, inclusief pauzedrankje. Meer informatie en kaarten via www.evertshuis.nl. 

Latin party & workshop

BODEGRAVEN - Op zaterdag 20 april vindt de eerste editie van Salsa & Bachata Sensation plaats in De Zon. Van 19.00 tot 20.00 uur is een workshop, daarna is het vrij dansen met de tracks van DJ Piërdo. Meer informatie en kaarten via de Facebookpagina Andanza. 

Top2000 Ontmoetingskerk

BODEGRAVEN - Zondag 21 april organiseert de Ontmoetingskerk een Top2000 dienst. Onder het thema ‘Als het golft’ kunnen bezoekers een uur lang genieten van songs uit de Top2000, vertolkt door de band 4U++. Het begint om 10.30 uur. Om 11.00 start de dienst.

Zenichi spirituele beurs

REEUWIJK-BRUG - Op zondag 21 april vindt de Zenichi Spirituele Lifestylebeurs in zalencentrum de Brug plaats. De eerste 50 bezoekers ontvangen een goed gevulde goodiebag. De beurs is van 10.30 tot 17.30 uur. Toegang is 5 euro. Kijk voor meer informatie op www.zenichi.eu.

Jazz meets Chanson

BODEGRAVEN -  Jazz en het Franse Chanson lijken op het eerste gezicht geen voor de hand liggende combinatie, maar het tegendeel is waar. Zondag 21 april brengen José en Guy een oprechte hommage aan twee culturen die met elkaar verbonden zijn door muziek. Aanvang is 15.00 uur, deur open 14.45 uur. Entree is gratis, reserveren wel nodig via info@hetgroeneharthuys.nl.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën