Kom je ook lekker dansen bij de KidsDisco in De Zon?
Kom je ook lekker dansen bij de KidsDisco in De Zon? Foto: De Zon

Swingende heupen, zingen, motorrijden of pasen vieren: het kan allemaal dit weekend!

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

KidsDisco PaasPret

BODEGRAVEN - Vrijdag 29 maart is er onvervalste paaspret bij de KidsDisco. Op dit blij ei feest ga je namelijk niet alleen gezellig dansen en zingen, maar je krijgt ook nog een leuke verrassing! Bij mooi weer ga je op zoek naar de paashaas. De disco is van 18.30 tot 20.00 uur. Entree kost 2,50 euro.

Dienst met zang op Goede Vrijdag

NIEUWERBRUG - Op Goede Vrijdag 29 maart vindt een dienst plaats in de Brugkerk, met medewerking van Het Christelijk Gemengd Zangvereniging uit Nieuwerbrug. Zij brengen liederen ten gehore van ‘Van Liefde Ongekend’ van Johan Bredewout. De dienst begint om 19.00 uur. Iedereen is welkom.

Spelletjesmiddag De Meent

BODEGRAVEN - Op vrijdag 29 maart is er een spelletjesmiddag in de Meent. Toegang is gratis. U betaalt alleen de consumpties. Het is van 14.00 tot 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Aansluitend is het Bruin Café geopend tot 18.00 uur om nog even gezellig bij te praten.

Paaswedstrijden-zeilen

REEUWIJK - Zaterdag 30 en zondag 31 maart staan iedere dag drie paaswedstrijden op het programma bij Elfhoeven. Elke klasse die vijf of meer deelnemers op het water weet te brengen, is van harte welkom. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.elfhoeven.nl.

Grote verzamelbeurs

REEUWIJK-BRUG - De postzegelvereniging Bodegraven-Reeuwijk organiseert 30 maart samen met de postzegelvereniging een verzamelbeurs in De Brug. De beurs is van 10.00 tot 15.00 uur. Entree is 2 euro voor volwassenen. Kinderen tot 16 jaar kunnen de beurs gratis bezoeken. Voor bezoekers tot 16 jaar ligt een gratis stockboekje gevuld met mooie postzegels klaar.

Salsa batcha night

BODEGRAVEN - Op 30 maart is de dansvloer bij Baas geopend voor Salsa! De avond start om 19.00 uur. Om 20.00 uur is een workshop voor beginners. Entree is gratis. Meld je aan via www.adanza.nl. 

Paasei speurtocht

BODEGRAVEN - Op zaterdag 30 maart van 12.00 tot 16.00 uur vindt in het centrum van Bodegraven de Paasei Speurtocht plaats, georganiseerd door de Bodegraafse Ondernemers Vereniging. Lever je ingevulde speurkaart in tussen 12.00 en 16.00 uur bij de paashazen op het Raadhuisplein en maak kans op mooie prijzen. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op bov-bodegraven.nl/agenda. 

Plaatsing Mozaïekbank

WAARDER - Hier zijn veel vrijwilligers uren in gaan zitten. Het resultaat mag dan ook zeker gezien worden! Kom ook kijken naar de plaatsing en onthulling.Mail voor meer informatie naar waarder@huisvanalles.nl.

Back to Yell is back again!

NIEUWERBRUG - Op eerste paasdag barst vanaf 20.00 uur het gezelligste feest van Nieuwerbrug en omstreken weer los, met muziek uit de jaren 80, 90 en 00’s. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Back to Yell.

Tweede Paasdag Kaasstadrit

BODEGRAVEN - Op maandag 1 april kun je met de motor genieten tijdens de Kaas- stadrit van de Boreftse Motorclub. Vertrek is vanaf Dorpshuis Custwijc in Driebruggen. Inschrijving is tussen 9.30 en 12.00 uur. De finish is tot 18.00 uur open. Kosten zijn 5 euro per motor én je maakt kans op een kaasje. Kijk voor meer informatie op www.boreftse-motorclub.nl.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën