Gaat u ook mee op cruise met de KPJ Bodegraven?
Gaat u ook mee op cruise met de KPJ Bodegraven? Foto: KPJ Bodegraven

Cultuur happen, afval ruimen of ?

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Simon & Garfunkel Acoustic

BODEGRAVEN - Jop Wijlacker en Dennis Kolen treden vrijdag 22 maart treden op met Simon & Garfunkel Acoustic – Old Friends. Het begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 24,50 euro, inclusief een drankje. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.evertshuis.nl. 

‘De verjaardag van tante Joke!’

REEUWIJK-BRUG - Theatergroep Uit & Thuis speelt vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart de voorstelling ‘De Verjaardag van tante Joke’. Vrijdag 22 maart om 20.00 uur. Zaterdag 23 maart een matinee (genodigden) en avond voorstelling om 20.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.uitenthuis.net/.

Van cruise naar onbewoond eiland

BODEGRAVEN - Op 22 en 23 maart kunt u weer genieten van een schitterende klucht van KPJ Bodegraven. Het cruiseschip zinkt en de vakantiegangers belanden op een onbewoond eiland. Locatie is de aula van de Willibrord School. Zaal gaat om 19.30 uur open. Start is 20.00 uur. Meer informatie op de Facebookpagina KPJ Bodegraven.

Zwerfafval verwijderen

REEUWIJK-DORP - Helpt u mee om Reeuwijk-Dorp, Tempel en het buitengebied te ontdoen van zwerfafval? Verzamelen is om 9.00 uur in het schuurtje van Dirk Vergeer aan de Kerkweg (tussen nr. 11 en nr. 13). Om 12.00 uur is de activiteit afgelopen. Bel voor meer informatie met Dirk Vergeer via 06-28201606.

Reeuwijk en plassengebied afvalvrij!

REEUWIJK - Help 23 maart ook mee om zwerfafval uit de bermen en oevers te halen. Verzamelen voor plassengebied om 9.30 bij de Tochtbrug (kruising Hortemansdijk/Lecksdijk). Voor Reeuwijk-Brug om 9.45 uur bij De Brug. Aanmelden voor Reeuwijk-Brug via dvoskamp@hetnet.nl. Voor het plassengebied secretaris@12reeuwijkseplassen.nl. 

Schoonmaakdag in Nieuwerbrug

NIEUWERBRUG - Ook dit jaar doet de werkgroep Nieuwerbrug Schoon op 23 maart weer mee aan de Landelijke Schoonmaakdag. De start is om 10.00 uur. De werkgroep Nieuwerbrug schoon zorgt voor een grijper, vuilniszakken en handschoenen. U kunt zich opgeven bij de coördinator Melvin Zaal via melvin_zaal@msn.com.

Sonny Boy 

BODEGRAVEN - Met de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods tot leven. Gespeeld door Tarikh Janssen (The Bodyguard, Ik Wist Het, Drijfvermogen en Kamp van Koningsbrugge). De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 23,50 euro inclusief drankje. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.evertshuis.nl. 

Compost uitdeelactie

BODEGRAVEN- REEUWIJK - Gratis compost tussen 9.00 en 12.30 uur bij de milieustraat Portugalweg in Bodegraven, vrachtwagenparkeerplaats Pasteurstraat Reeuwijk-Brug en firma Van Vliet in Waarder. Maximaal 3 gratis zakken per persoon. Bij meer dan drie zakken 0,50 eurocent per zak (maximaal 10). Op is op! 

Paasconcert Kom en zie

BODEGRAVEN - Op 23 maart geven Tenira Sturm en Mark Brandwijk een Paasconcert in de Dorpskerk. Het begint om 19.30 uur. Het thema van deze avond is Kom en zie! Tijdens de avond wordt geld opgehaald voor Living Water Village Borneo. Kaarten via www.markbrandwijk.nl.

Sweet Sensation in De Zon

BODEGRAVEN - Ben je 18 jaar of ouder? Bereid je dan voor op een nacht vol beats die je laten heupen laten dansen tot in de late uurtjes. Het feest begint om 21.00 tot 3.00. Kaarten kosten 10 euro. Kijk voor informatie en kaarten op www.dezonbodegraven.nl.

Kliederkerk viert van Palm tot Pasen

BODEGRAVEN-  Kliederkerk is op zondag 24 maart om 11.00 uur in de Ontmoetingskerk. Het thema is Van Palm tot Pasen. Er zijn allerlei (paas)activiteiten, zoals knutselen, spelletjes, een escaperoom, puzzels, een korte kerkdienst met muziek en het bijbelverhaal. Ten slotte is er een gezamenlijke, gratis (paas)lunch. 

Film The Old Oak (12+)

BODEGRAVEN - De spanning loopt op wanneer Syrische vluchtelingen gehuisvest worden in een arbeiderswijk in Engeland. Maar in de oude kroeg The Old Oak wordt gezocht naar vrede en rust. De film begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 11 euro, inclusief drankje. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.evertshuis.nl. 

F1 Cafe | GP AUSTRALIË

BODEGRAVEN - Het F1 Café in De Zon is op 24 maart van 4.30 tot 8.00 uur geopend waar je de Formule 1 race kunt volgen op een groot scherm. Toegang is gratis. 

Jazz meet Chansons

BODEGRAVEN - Zangeres José en pianist Guy treden zondag 24 maart op in het Groene HartHuys. Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.hetgroeneharthuys.nl.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën