De zingende dames van koor Fabulous! treden op tijdens het Groene Hart Korenfestival in het Evertshuis.
De zingende dames van koor Fabulous! treden op tijdens het Groene Hart Korenfestival in het Evertshuis. Foto: Fabulous!

Sportief en actief weekend voor de boeg!

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Berghout ensemble bij ReeuwijkKlassiek

REEUWIJK-BRUG - Het Berghout ensemble speelt op vrijdag 15 maart in De Brug het laatste concert van het seizoen 2023-2024. Zij spelen stukken van onder andere Debussy, Saint Saens en Ravel. Aanvang van het concert is 20.15 uur. Kaarten via www.reeuwijkklassiek.nl.

Vrijwilligersontbijt

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Op zaterdag 16 maart vindt het vrijwilligersontbijt in de Huizen van Alles van 8.30 tot 10.00 uur plaats. Kijk voor meer informatie op www.samvrijwilligerscentrale.nl/

Spitten, kruien en boenen tijdens NL doet

BODEGRAVEN - De Hortus Populus doet mee met NLdoet op zaterdag 16 maart. Het is van 10.00 tot 16.00 uur. Je krijgt een lunch. Opgeven noodzakelijk. Meld je aan via informatie@hortuspopulus.nl. Kijk voor alle locaties waar u kunt helpen op www.nldoet.nl.

Wilgen knotten boerenerf

REEUWIJK-DORP - Op zaterdag 16 maart gaan de IVN vrijwilligers van de werkgroep Vrijwillig landschapsbeheer wilgen knotten op een boerenerf aan de Nieuwdorperweg. Verzamelen is om 09.00 uur onder het viaduct van de A12 op de Nieuwdorperweg. Meldt u aan via werkgroepVLB@ivn-ijsselengouwe.nl.

Koor Fabulous! zingt op korenfestival

BODEGRAVEN - Zaterdag 16 maart treedt het koor Fabulous! - hét dameskoor in Bodegraven- op bij het korenfestival ‘Zang vanuit het Groene Hart’. Optredens om 14.00 tot 14.20 en van 15.30 tot 15.50. Meer info op www.koorfabulous.nl. Kijk voor het gehele programma op www.evertshuis.nl.

70ste Reeuwijkse Plassenloop

REEUWIJK-BRUG - De VOSPLAN Reeuwijkse Plassenloop wordt dit jaar voor de 70e keer georganiseerd. Er zijn verschillende afstanden: 5, 10 en 15 kilometer. Voor de jeugd 1100 en 2400 meter. Informatie en inschrijven kan via www.plassenloop.nl. 

Salsa bachata party

REEUWIJK-BRUG- Op zaterdag 16 maart kan gedanst worden op salsa/bachata muziek met vleugjes kzomba/merengue in Zalencentrum De Brug. Stuur voor meer informatie een mail naar info@jawalatino.nl. 

23ste zwemloop

BODEGRAVEN - Op zondagochtend 17 maart vindt de 23ste editie van de zwemloop van Triathlon Team Bodegraven TTB) plaats. Start is om 08.30 uur in De Kuil. Er zijn dit jaar ook vier afstanden voor de jeugd. Meer informatie is te vinden op www.triathlonteambodegraven.nl/zwemloop.

Ron Kuijper zingt het seizoen uit

NIEUWERBRUG - Zondag 17 maart zingt Ron Kuijper liederen van Robert Schuman en Eichendorff, maar ook jazzsongs. Op piano Charlie Bo Meijering. Locatie is Weiland 38. Het begint om 12.00 uur. Toegang is gratis. Stuur voor meer informatie een mail naar de.zingende.zaag@xs4all.nl.

Friese kerkdienst

BODEGRAVEN - In samenwerking met PKN Emmaüs in Bodegraven is op zondagmiddag 17 maart een Friese kerkdienst in de Lutherkerk. Voorganger is ds. Sara de Fries-Terpstra. Organist is Bodegraver Gijsbert Kok. De dienst begint om 14.30 uur.

Passion lezing

BODEGRAVEN - Passion Lezing Johann Sebastian Bach door Sopraan Tanja Demkov in het Groene Harthuys. De lezing begint om 15.00 uur, deur open 14.45 uur. Entree is gratis. Reserveren via info@hetgroeneharthuys.nl.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën