Logo kobr.nl
Foto: R.J. Kraaipoel

Lunchconcert harpiste Miriam Overlach doorslaand succes

  Cultuur

REEUWIJK - Het eerste lunchconcert op het terras van ’t Vaantje was voor harpiste Miriam Overlach ook haar eerste optreden na het begin van de coronacrisis. Haar optreden viel zo in de smaak dat alle bezoekers bij het volgende lunchconcert terug willen komen.

Harpiste Miriam Overbach behoort tot de top van de Nederlandse Kamermuziek. Zij valt regelmatig in bij het Concertgebouworkest en is professor aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. En dat was te horen. Bij elk van de korte, zomerse muziekstukjes gaf zij een interessante toelichting. Bij één muziekstuk begonnen zelfs de vogels mee te kwetteren!

De combinatie van een kortconcert (één uur) gevolgd door een voortreffelijke lunch is een gouden greep. Ondanks de 1,5 meter geeft het overdekte terras het gevoel alsof je in een grote huiskamer zit. Ook bij het volgende concert op dinsdag 14 juli hanteert ReeuwijkKlassiek dezelfde formule. Voor dit concert kunt u zich nu al opgeven door onder vermelding van uw naam en 'concert 14 juli' een e-mail te sturen aan kassareeuwijkklassiek@outlook.com. Als er plaats is op het terras, ontvangt u bericht dat u 20 euro mag overmaken voor de muziek. Daarmee is uw reservering definitief. De concertlunch (3-gangenmenu 29,95 euro) en eventuele drankjes rekent u af bij ’t Vaantje. Bijwonen van het concert zonder lunch is niet mogelijk.

Meer berichten