Latin Dance Holland.
Latin Dance Holland. Foto:

Wat is er dit weekend te doen?

Evenementen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat zijn er voor leuke dingen te doen dit weekend? We lichten er een paar voor je uit Kijk op www.kobr.nl/agenda voor de volledige agenda.

House Cafe in De Zon

BODEGRAVEN - Na een aantal edities met Roni Vibes en Roan Mendoza, is het vrijdag 1 december de beurt aan DJ Collin Sterling. Hij draait de heerlijkste deuntjes waar jij je weekend heerlijk mee gaat beginnen. 

Gratis entree. Start is om 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.dezonbodegraven.nl/agenda.

Sinterklaasorkest in Evertshuis

BODEGRAVEN - Het Sinterklaasorkest komt op zaterdagmiddag 2 december voor één middag bij elkaar om leuke Sinterklaasliedjes in te studeren en deze later op de middag uit te voeren voor familie, vrienden en vriendinnen. Het oefenen van de liedjes is van 13.00 tot 14.30. Het concert is om 15.00 uur. Meedoen kost 3 euro. Je krijgt bladmuziek en wat lekkers.

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar muziekcollectiefbodegraven@gmail.com.  

VMA-Beurs Aardewerk en Glas

REEUWIJK-BRUG - Heeft u interesse in Maastrichts aardewerk en glas, dan kunt u heerlijk snuffelen bij de vele stands in zalencentrum de Brug. De beurs is van 10.00 tot 15.00 uur. 

Wilt u standhouder worden of meer informatie over de beurs, kijk dan op de Facebookpagina van Vereniging Maastrichts Aardewerk VM

Live Latin Sunday 

REEUWIJK-BRUG - Op deze relaxte zondagmiddag 3 december kun je komen genieten van de live salsaband La Parranda, DJ Piëdro en wederom een superleuke workshop verzorgd door Gill en Eva van Salsaventura. Het feest is van 14.00 uur tot 18.00 uur. Locatie is zalencentrum De Brug. 

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Latin Dance Holland.

Wilt u een evenement toevoegen aan de agenda? Ga naar de website of mail naar redactie@kijkopbr.nl. Publicatie in de krant is niet gegarandeerd.

Advertentie

Categorieën