Logo kobr.nl

Oprichting en start van het nieuwe Dorpsteam Driebruggen

  Politiek

DRIEBRUGGEN - In december 2018 is het dorpsteam Driebruggen gestopt. Hierdoor ontstond het probleem dat er vanuit onze dorpsgemeenschap geen sparringpartner met de gemeente meer is. Diverse personen in Driebruggen vonden dit geen goede zaak. Zij menen dat er genoeg belangrijke onderwerpen in het dorp spelen die zij met de gemeente willen bespreken. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de oprichting van een nieuw dorpsteam in Driebruggen.

Het nieuwe dorpsteam bestaat voorlopig uit zes leden: Jaap van der Steen, Chris Hagoort, Jan van Esschoten, Garth Bouman, Rene de Hoog (secretaris, penningmeester) en Joop van den Nouland (voorzitter). De onderwerpen die zij met de gemeente willen bespreken zijn onder andere lokale woningbouw, verkeer en wegen, natuur, toezicht, controle en handhaving van project 'Renovatie Kerkweg' en nieuwbouwplannen zoals op De Groendijck 'voor de brug' en op het terrein van het voormalig gemeentehuis. Kortom, er is genoeg te doen en er zijn veel onderwerpen die aandacht vragen.

Het nieuwe dorpsteam heeft inmiddels een eerste kennismaking gehad, welke positief is verlopen. De doelstelling van het dorpsteam is om constructief de juiste aandacht te vragen voor zaken die spelen in Driebruggen.

www.dorpenwijk.nl/driebruggen

Meer berichten