Logo kobr.nl
vanaf links boven met de klok mee: Peter Domburg (Domburg Bodegraven BV), Dirk van Meijeren (Projectbureau Rijnland), Arjen Lok (Lok Techniek), Leen Vonk (BBD), Arjan de Knikker (De Knikker Keukens) en Cees Meijer (Domburg van der Panne).
vanaf links boven met de klok mee: Peter Domburg (Domburg Bodegraven BV), Dirk van Meijeren (Projectbureau Rijnland), Arjen Lok (Lok Techniek), Leen Vonk (BBD), Arjan de Knikker (De Knikker Keukens) en Cees Meijer (Domburg van der Panne). (Foto: )

Lokale bedrijven blijven Rohda’76 steunen

  Sport

BODEGRAVEN - Ook de komende drie seizoenen weet Rohda’76 zich weer verzekerd van de financiële ondersteuning van haar zes hoofdsponsoren, te weten Bodegraafse Bewakings Dienst (BBD), De Knikker Keukens, Lok Techniek, Domburg van der Panne, Projectbureau Rijnland en Domburg Bodegraven BV. Dit consortium zette in 2017 al een handtekening onder de samenwerking met de Bodegraafse zaterdagvierdeklasser. Voorzitter Arjan Griffioen is in zijn nopjes met een verlenging tot en met 2023. "Dit zijn stuk voor stuk prachtige lokale bedrijven die iets met onze vereniging hebben of in het verleden een connectie met Rohda’76 hadden. Wij zijn heel blij dat we ook de komende drie jaar weer gezamenlijk optrekken." Ook Erik Dijk, voorzitter van de sponsorcommissie van Rohda’76, is opgetogen. "Door de coronacrisis hebben deze ondernemers ook te maken met onzekerheden. Daarom waarderen wij het des te meer dat ze toch hun nek durven uitsteken en Rohda’76 financieel blijven ondersteunen."

Als blijk van waardering bezorgde Dijk namens de vereniging een doos met wijn bij de financiële weldoeners. De officiële ondertekening van de contracten vindt op een later moment plaats.

Meer berichten