Eindpresentatie Huisbezoek 70+

Algemeen

Bodegraven - In mei 2018 is gestart met de eerste huisbezoeken. Inmiddels zijn er 770 huisbezoeken geweest. De presentatie van de bevindingen van deze huisbezoeken vindt plaats op woensdag 18 december van 16.00 tot 17.00 uur in het Huis van Alles Bodegraven (Vromade 1B).

Tijdens de huisbezoeken spreken vrijwilligers met 70-plussers over de onderwerpen: wonen, gezondheid, zelfredzaamheid en hulp- en dienstverlening, mantelzorg, mobiliteit en vervoer, sociale contacten en tijdsbesteding en financiën. De huisbezoeken zijn preventief en hebben als voornaamste doel het informeren van senioren. Bijgevolg wordt tijdens de huisbezoeken ook informatie opgehaald. SAM informeert u graag over de bevindingen en over hoe in 2020 het project wordt voortgezet.

Indien u aanwezig wilt zijn bij de eindpresentatie is aanmelding gewenst. U kunt zich aanmelden bij Esmée Hensen via e.hensen@samwelzijn.nl of 06-47565448.

Het huisbezoekproject 70+ wordt mogelijk gemaakt door het Fonds ondersteuning Dienstencentrum en het Oranje Fonds. Ook de gemeente en woningbouwverenigingen Reeuwijk en Mozaïek Wonen dragen hun steentje bij.

Advertentie

Categorieën