Beeld: spooktocht Bodegraven
Beeld: spooktocht Bodegraven

Halloween spooktocht

Algemeen Human Interest

BODEGRAVEN - Op 29 oktober vindt voor de derde keer een Halloween Spooktocht plaats. De organisatie hoopt op een grote opkomst en is al druk bezig met de voorbereiding. Jong en oud mag meedoen. De tocht start om 19.30 uur op het Raadhuisplein. 

Verkleedpartij

Halloween betekent voor veel kinderen (maar ook ouders en verzorgers) dat zij zich mogen verkleden. De meest enge creaties komen voorbij. Naast de tocht zijn op het Raadhuisplein spellen te doen en komen verschillende opdrachten voorbij met fotomomenten Ook zijn er op het plein spelletjes voor de kinderen en komen er verschillende opdrachten voorbij zoals een dansje voor de Tiktokpagina van de Halloween Spooktocht. Kinderen kunnen daar een prijsje mee winnen. 

Natuurlijk hoort bij Halloween ook snoepgoed en lekkers. Als kinderen snoepgoed en lekkers willen ontvangen, dan moeten ze zich opgeven voor 21 oktober. De kosten per kind zijn twee euro. Zij kunnen zich opgeven door te mailen naar: spooktochtbodegraven@outlook.com. Graag met naam en telefoonnummer. 

Samen een mooi feest organiseren

Dit jaar wordt de spooktocht weer groter en mooier, met meer spoken en decoratie. Jongerencentrum De Zon, Pûha, BOV, Viva Dans en de Scouting helpen allemaal mee om de spooktocht tot een succes te maken. En dat geldt natuurlijk ook voor alle vrijwilligers en sponsoren. Vrijwilligers mogen zelf bepalen hoe ze verkleed gaan: alleen of met een groep. Ideeën en creativiteit zijn ook van harte welkom. Voor sponsoren is een nieuw concept bedacht. Zij kunnen een kraam krijgen op de route of een spook sponsoren. De organisatie vertelt u er graag meer over. Wilt u meehelpen of sponsor worden? Dan kunt u een mail sturen naar spooktochtbodegraven@outlook.com.