Afbeelding

Nieuw in Bodegraven-Reeuwijk: Femme Makelaars

Zakelijk

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Bodegraven-Reeuwijk is een nieuw makelaarskantoor rijker. Marisca-Celine en Henriette zijn de gezichten van Femme Makelaars.

De dames hebben elkaar leren kennen bij de opleiding tot Register Makelaar en hebben altijd al een passie voor wonen gehad. Per 1 maart is hun makelaarskantoor voor de woningmarkt officieel geopend in de regio Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Zuidplas. “Wij hebben er enorm veel zin in! Na een pittige studie en ervaringen opgedaan te hebben in de makelaardij, kijken wij ernaar uit met een frisse blik zelfstandig aan de slag te gaan.” Natuurlijk vinden ze het spannend om een plekje tussen de gevestigde makelaarskantoren te vinden, maar volgens de dames is er plaats voor nieuw elan. En hoewel iedereen zich makelaar mag noemen, zijn Marisca-Celine en Henriette in het bezit van alle officiële diploma’s en staan zij geregistreerd bij het Vastgoedcert.

Femme Makelaars profileert zich als een nieuwe generatie makelaars en heeft zich ten doel gesteld om van klanten hun ambassadeurs te maken. De klant staat centraal en Femme Makelaars gaat voor succes! Dankzij dat succes zullen tevreden klanten hen vervolgens aanraden bij vrienden en familie.

Mensen verhuizen gemiddeld zeven keer in hun leven en een huis verkopen en kopen is voor de meesten van ons dan ook een belangrijke mijlpaal. Groter of kleiner gaan wonen kan allerlei redenen hebben. Mensen hierbij begeleiden is mooi en belangrijk. “Voor eenieder zijn de omstandigheden anders en maatwerk op de persoonlijke situatie is dus essentieel,” aldus de beide dames.

Femme Makelaars ziet geen nut in een vast bezoekadres. “Wij komen bij de mensen thuis voor de prijsbepaling en bezichtigingen. Voor specifieke gevallen hebben wij ‘neutraal’ terrein georganiseerd. En we nemen altijd wat gezelligs mee,” grappen de dames.

Origineel is ook de marketing te noemen. Alle tevreden klanten, maar ook niet-klanten, kunnen 250 euro verdienen wanneer zij een succesvolle nieuwe opdracht aanbrengen.

Femme Makelaars is te vinden via de website www.femme-makelaars.nl en voor verder informatie kunt u mailen naar info@femme-makelaars.nl.

Advertentie

Categorieën